Az alufóliát három rétegbe hajtjuk, és az asztalra tesszük. A burgonyát héjával együtt elnégyeljük, majd rátesszük a halfilét, a póréhagymát és vöröshagymát, amelyeket el
Egy tálba tesszük a felcsíkozott karalábét, répát, a felszeletelt retket és a felkockázott gombát. Egy másik tálban összekeverjük a napraforgómag-olajat, a vörösborecette
A zöldséglevest felforraljuk, majd beletesszük a meghámozott, felkockázott uborkát. Beletesszük az összepréselt fokhagymát, sóval és borssal fűszerezzük, majd levesszük a
Előkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 5 perc
Hőálló tálba, óvatosan válasszuk szét a tésztát, és annyi forrásban lévő vizet öntsünk rá, hogy elfedje. 2 perc
A hagymát és a fokhagymát felaprózzuk, majd kevés olajban megpirítjuk, és hozzáadjuk a fűszereket. Beletesszük a felkockázott sütőtököt és csicsókát, a zellert, és a répá
Az édeskömény zöld részeit eltávolítjuk, miután megmostuk, majd felszeljük. A grapefruitot szétszedjük, majd a kis szeletek héját leszedjük. A hagymát felkarikázzuk, majd
A bárányhúst felkockázzuk, a joghurtot korianderrel, chilivel, kurkumával ízesítjük, majd ebben pácoljuk a húst két napig. A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, és eg
A joghurtból, a kaporból és a petrezselyemből pácot készítünk, melyet borssal és fokhagymával ízesíthetünk. A csirkecombokat a csont mellett mélyen bevágjuk, besózzuk, ma
Ugrás a lap tetejére >>