A paprikákat kimagozzuk, felszeleteljük, majd bőrös felükkel lefelé tepsibe tesszük. A kölest egy serpenyőben néhány perc alatt megpirítjuk, egy másik serpenyőben pedig a
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:10 perc
1. A grépfrútok mindkét végét vágjuk le, hámozzuk meg, távolítsuk el a bőr alatti fehér réteget is. Bontsuk gere
Előkészítési idő: 25perc
Teljes elkészítési idő: 15perc
15 percre áztassuk be a gombát egy nagy tál forró vízbe, amíg megpuhul és megduzzad. Ezután szűrjük le és durvár
a mangónak lehúzzuk a héjját.a mag mentén levágjuk a gyümölcshúst és kockákra vágjuk egy tálba.fakanállal kiverjük a gránátalma magját.hozzáadjuk az áfonyát.lime levet ad
Nagy hőfokra melegítsük elő a grillsütőt. Egy tepsiben a zabpelyhet terítsük szét, és tegyük a grillsütőbe 3-4 percre. Sütés közben többször keverjük meg, majd vegyük ki
A húst megtisztítjük, majd felvágjuk egyenlő szeletekre, bedörzsöljük őket sóval és borssal, mustárt teszünk rájuk, majd egy mély tálba tesszük, amibe annyi olajat öntünk
Előkészítési idő: 20 perc
Teljes elkészítési idő: 15 perc
Egy felforrósított vokot vonjunk be az olajjal mindenhol. A hagymát tegyük bele, és kevergetve süssük 4 percig
A fagyos halat szobahőmérsékleten felengedjük, megszórjuk apróra vágott fokhagymával, tejjel leöntjük, úgy hogy ellepje, majd a páclével együtt a hűtőbe tesszük és 3-4 ór
Ugrás a lap tetejére >>