Pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymákat, a gombát, a cukkinit. Fűszerezzük sóval és zúzott fokhagymával. Adjuk hozzá a darált húst. Szórjuk meg piro
Pácoljuk be a húst a curryvel, a sóval és a pirospaprikával. Egy kis időre tegyük félre, közben a zöldségeket engedjük ki.
Az olajon süssük ki a húst 5-6
A debrecenit felszeleteljük, olajban megsütjük, félretesszük, helyére pedig a gyöngyhagymákat tesszük, amiket puhára párolunk. Ekkor visszatesszük a kolbászt
Elkészítése ugyan az, mint a serpenyős sertésbordának, annyi különbséggel, hogy a bordákra szórjuk a feldarabolt, pirított debrecenit, és szalonnát.
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük egy kevés vízzel, és miután a húst, szalonnát is hozzáadtuk puhára
A rizst félig megpároljuk, majd a darált húshoz keverjük a megpirított szalonnával, az összepréselt fokhagymával és a felaprózott hagyma felével együtt. A f
A húst felaprítjuk, a hagymát, fokhagymát, paprikát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, és megpároljuk. A padlizsánt, paprikát, paradicsomot, burgonyát meg
Fogunk egy lábost, az aljára 2-3 levél káposztát teszünk, majd erre rakjuk a káposzta 2/3 részét, a csülköt, a felszeletelt kolbászt és a babérleveleket. E
Ugrás a lap tetejére >>