Előző éjszaka bőséges vízbe áztassuk a csicseriborsót és szűrjük le. Ezután ismét öntsük fel vízzel és a forrástól számított fél óráig pároljuk, majd ismét leszűrjük.
Az
A zsírban megpirítjuk a szalonnát, hagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és megfőzzük. A felcsíkozott húst beletesszük a lébe, és puhára pároljuk. Ha a hús
A csirkemellfilét mossuk meg, vágjuk kockákra, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd rakjuk egy edénybe. A levest a levesporral alaposan keverjük össze és önts
Vajat olvasszuk meg egy lábosban, és pároljuk meg az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. A csirkét forgassuk lisztbe, és tegyük a lábosba. Fedjük le, és kis lángon, fo
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a húst süssük 5-8 percen át. Ezután öntsük fel a levessel, keverjük h
Engedjük fel a zöldségeket, a csirkét süssük ki és vágjuk apró darabokra.
Készítsük el a megfelelő módon a besamelmártást 2,5 deci tejjel, kakukkfűvel pedig fűszerezzük.
Fél csésze lisztet dolgozzunk össze a sóval és ezzel szórjuk be a felcsíkozott csirkemellet. A vajon alaposan süssük át, majd rakjuk egy edénybe. Öntsük fel a levessel és
Dolgozzuk össze a húst a levessel és főzzük fel, ezután pedig takarékon fél óráig főzzük Sóval és borssal fűszerezzük. A visszamaradt levest öntsük fel tejjel, hogy fél l
Ugrás a lap tetejére >>