A felkockázott húst olajon megpirítjuk, majd felöntjük 7 deci vízzel és az ecettel. Hozzáadjuk a pürét, a köményt, a fahéjat, sózzuk, borsozzuk. A hagymákat 1-2 percre fo
A folyamat ugyan az, mint a szegedi gulyásnál, annyi kivétellel, hogy a levesbe felaprított kelkáposztát is f?zünk.
A húst vágjuk ujjnyi szeletekre, majd hempergessük meg a lisztes, kakukkfüves, borsos keverékben. Olajon mindkét oldalát jól süssük át.
Ezután a húsnak a visszamaradt za
Öntsük fel a rizst b?ségesen vízzel, hagyjuk benne 2 órára, majd sz?rjük le.
A darált húsokat jól dolgozzuk össze az összevágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a
A tésztát megf?zzük, eközben a kolbászt felkarikázzuk, majd a hagymával együtt megpirítjuk. Ehhez adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomot, majd bort öntünk alá, sózzuk, b
A húst olajban el?sütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt hagymát, közben a répát és a krumplit felkockázzuk. Ezután a húst, a ha
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst, rálocsolunk 2-3 kanál vizet, és puhára pároljuk. Eközben a tésztát is kif?zzük, majd összekeverjük a pir
A húst kikloffoljuk, megf?szerezzük, eközben a hagymát felkarikázzuk, és lisztbe panírozzuk. A hagymát zsírban megpirítjuk, majd a húst is. Zsiradékkal kent tepsibe tessz
Ugrás a lap tetejére >>