Egy kiolajozott serpenyőben megpároljuk a zellert, majd beletesszük a felkockázott csirkehúst. Ezután felöntjük a levessel, a pirospaprikával ízesítjük. Kb. 5
Alaposan tisztítsuk meg a sertésbordát és a csontok mentén daraboljuk fel. Pácoljuk be a fokhagymaporral és a borssal, egy kis időre pihentessük.
Tegyük a hús
A húst tisztítsuk meg, a csontok mentén vágjuk fel és fűszerezzük a borssal, majd rakjuk egy edénybe.
A szószt dolgozzuk össze a dzsemmel, a mustárral, valami
A húst megtisztítjuk és a csontok mentén szeletekre vágjuk.
A szószt dolgozzuk össze a cukorral, a mézzel, a fűszersóval és a hagymaporokkal. A negyedét tegy
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a paprikát. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a bort, majd így pároljuk. Ek
A tésztát a megfelelő módon kifőzzük és leszűrjük.
A húst kockázzuk fel és egy edényben dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, valamint az olívaolajat
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom