Egy kiolajozott serpenyőben megpároljuk a zellert, majd beletesszük a felkockázott csirkehúst. Ezután felöntjük a levessel, a pirospaprikával ízesítjük. Kb. 5 perc eltelt
Alaposan tisztítsuk meg a sertésbordát és a csontok mentén daraboljuk fel. Pácoljuk be a fokhagymaporral és a borssal, egy kis időre pihentessük.
Tegyük a húst egy edény
A húst tisztítsuk meg, a csontok mentén vágjuk fel és fűszerezzük a borssal, majd rakjuk egy edénybe.
A szószt dolgozzuk össze a dzsemmel, a mustárral, valamint fél teás
A húst megtisztítjuk és a csontok mentén szeletekre vágjuk.
A szószt dolgozzuk össze a cukorral, a mézzel, a fűszersóval és a hagymaporokkal. A negyedét tegyük el.
A hú
Robotgépben keverjük össze a kolbász hozzávalóit, és formáljunk 8 egyforma méretű kolbászt. Tegyük 1 órára a hűtőbe. Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn.
A káposz
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a paprikát. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk. Hozzáöntjük a bort, majd így pároljuk. Eközben a tészta
A tésztát a megfelelő módon kifőzzük és leszűrjük.
A húst kockázzuk fel és egy edényben dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, valamint az olívaolajat. Snidlinggel, baz
A csirkét csontozzuk ki, bőrözzük le és vágjuk össze a húst.
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki és rétegezzünk az aljára két tortillalapot. Kanalazzunk rá egy kis húst, a s
Ugrás a lap tetejére >>