A húst sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsibe kb. 10 percet sütjük. Sütés után állni hagyjuk, és eközben a gombát, hagymát, petrezselymet felaprítjuk, és megpirítju
A bélszínt sózzuk ,borsozzuk, zsírral bélelt tepsibe kb. negyed órán keresztül sütjük, majd hagyjuk kih?lni. A gombát, petrezselymet, hagymát, vajban megpirítjuk, sózzuk,
A hátszínt megsózzuk, borsozzuk, zsírral bélelt tepsibe fektetjük, és kb. 1 órát sülni hagyjuk. Sütés közben ne szúrkodjuk a húst, hiszen így a vér kifolyhat. Sütés után
A húst kissé kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben elkezdjük sütni. Pár perc múlva kezünkkel óvatosan nyomkodjuk meg, és ha véres húslé folyik ki be
A húst sózzuk, borsozzuk, beirdaljuk, és szalonna darabkákat teszünk a vágásokba. Zsírral bélelt tepsibe kb. fél órát sütjük.
Alaposan megmossuk a káposztát, majd zsírban megpároljuk a sóval és a köménnyel. A szalonnát bevagdosva sütjük ki, ebben a zsírban utána a kolbászt és az oldalast is. Pir
A pörköltet, a tarhonyát és a borsót alaposan összekeverjük, majd meghintjük a reszelt sajttal a tetejét. Süt?ben kb. 15-20 percet sütjük, majd felszeleteljük, és már kín
Megtisztítjuk a húst és vágjuk fel 6 szeletre. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük.
A húst rakjuk egy edénybe az almákkal együtt. A barna cukrot dolgozzuk
Ugrás a lap tetejére >>