A májat megmossuk, felszeleteljük. A szalonnát b?réig beirdaljuk, majd megpirítjuk a zsírban. A szalonna zsírjában megsütjük a lisztbe panírozott májszeleteket, majd megs
A megtisztított mirigyet citromos, sós vízben megf?zzük, majd felszeleteljük, végül lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a paprikát, f?szereket, a húst, felöntjük vízzel, és megpároljuk. Ha a hús megpuhult, beleöntjük a lecsót, a tejfölbe kev
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsompürét, f?szereket, és az egészet tovább pirítjuk. A felkockázott húst a pörköltalapba tesszü
A hagymát zsírban megpirítjuk, majd a fokhagymát is, ezután hozzáadjuk a paradicsompürét, fehérbort, a felcsíkozott húst, f?szereket, egy kevés vizet, és puhára pároljuk.
A megtisztított vel?t citromos, sós vízben megf?zzük, majd tálalásnál leöntjük a csirkemártással.
A vel?t megtisztítjuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, majd megforgatjuk a sajttal kevert tojásban, végül megsütjük a zsírban.
A vel?t megtisztítjuk, megsózzuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
Ugrás a lap tetejére >>