A húst kikloffoljuk, befűszerezzük, zsírban megsütjük, és egy lábosba rakjuk. Zsírban megpirítjuk a hagymát, lisztet, majd hozzáöntjük a bort, paradicsomot, megfűszerezzü
A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük és leszűrjük.
Olívaolajon süssük meg a hús mindkét oldalát, hogy aranybarna legyen.
A paradicsompüré felét dolgozzuk össze egy edé
A húst lehártyázzuk, majd 18 érmét vágunk belőle. Kiklopfoljuk, a széleit bevagdossuk, sóval ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük, és forró zsírban körbesütjük. Utána kis
A húst vékony csíkokra vágjuk, forró olajon fehéredésig sütjük.Hozzáadjuk a finomra aprított vörös- és fokhagymát, sózzuk- borsozzuk, és kevergetve addig pirítjuk míg a h
Aprítsuk fel a húst, majd tegyük robotgépbe az apróra vágott hagymával, a kenyérrel, a citromhéjjal, a kapor felével és a fűszerekkel. Dolgozzuk össze, majd formáljunk a
Az oldalast nyolc egyforma szeletre felvágjuk, majd sózzuk, és olajban kisütjük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd egy kevés vizet, és így tovább pároljuk. Eközben a krumplit
A káposztát tisztítsuk meg, szedjük leveleire és 1-2 percig sós vízben blansírozzuk.
A kolbászhúst dolgozzuk össze a tojással, a sonkával, a májjal, a kenyérrel, az össz
A feldarabolt húst, a hagymákat, a paradicsomot, a cukrot és a fűszereket egy lábosba tesszük, majd hozzáöntjük az ecetet és az olajajt, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük anny
Ugrás a lap tetejére >>