Megtisztítjuk, majd legyaluljuk a káposztát. A húst 2-3 részre daraboljuk, és hozzáadjuk a kaprot, köményt, sót ízlés szerint. A húst és a káposztát egy e
A rizst dolgozzuk össze a fűszerkeverékkel, majd öntsük fel lobogó forróvízzel. Alaposan keverjük össze és halmozzuk egy tűzálló tálba. Tegyük bele a csir
A húst vágjuk vékony csíkokra és a Rama margarinon pirítsuk meg néhány perc alatt. Emeljük ki őket és ugyanebben az edényben süssük a tésztát és a rizst,
A burgonyát héjában megfőzzük, majd összetörjük, és egy jénaiba tesszük. Eközben a kolbászt és a hurkát alufóliába csavarva meggrillezzük, majd felnegye
Vágjuk kockára a húst, vágjuk apróra a gombát. Tegyünk mindent egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. Készítsünk a masszából 20 pogácsát, fed
A burgonyát hámozzuk meg, és főzzük 15 percig forrásban lévő sós vízben. Szűrjük le, és karikázzuk fel. Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a felaprítot
A húst és a csontokat egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a szemes borsot és a zöldfűszereket, majd felöntjük vízzel. Felforraljuk, a habot eltávolítjuk róla, m
A tojásokat kikeverjük a tejföllel és a sóval. A burgonyát meghámozzuk, és felkarikázzuk. Egy tepsit olajjal kikenünk, majd zsemlemorzsával megszórjuk. A burg
Ugrás a lap tetejére >>