A húst tisztítsuk meg és vágjuk le a zsíros részeket, majd tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá a szószt és a felkockázott chilipaprikát is. Borssal és fokhagymaporral f?szere
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát, hagymát megpirítjuk, felönt
A babot lesz?rjük és alaposan átöblítjük.
Vegyünk egy párolóedényt és rakjunk az aljába egy tortillalapot. Kanalazzunk rá a salsaszószból, a babból és a húsból, hintsünk
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap kuktában puhára f?zzük. Eközben a húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, és olajban kisütjük. A felaprózott hagymá
A húsokat felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A szalonnát szintén zsírban megpirítjuk. Tálalásnál fatálra helyezzük a vegyes salátát, k
Megtisztítjuk és apróra daraboljuk a hagymát, gombát és petrezselymet, ezeket együtt forró zírban addig pároljuk, míg puha nem lesz. Daráljuk meg a húst, és adjuk a gombá
A zsír felén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, darált húst, f?szereket, és tovább pirítjuk. Külön edényben megpirítjuk a felaprított kolbászt, szalonnát. A
Elkészítési folyamata ugyan az, mint a bélszín hálóban receptnek, annyi kivétellel, hogy a bélszín és a gombás töltelék tetejére szeletekre vágott sóval, borssal ízesítet
Ugrás a lap tetejére >>