A káposztát néhány percig forró vízben blansírozzuk, majd összevágjuk. Ezután a tarjával, az oldalassal és a felszeletelt hagymával együtt egy jénaiba tesszük. Sózzuk, bo
A rostélyosokat zsírban elősütjük, majd a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát. Ehhez hozzáadjuk a citrom levét és héját, majd felöntjük a borral
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt húst, sózzuk, felöntjük vízzel, és így párolju
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. Ezután felszeleteljük a húst, és a főtt zöldségekkel, főtt burgonyával tálaljuk.
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megfőzzük. A vízből kiszedve a zöldségekkel, és főtt burgonyával tálaljuk. Vinaigrette mártással
A húst felkockázzuk, megfűszerezzük, lisztbe forgatjuk, és zsírban megsütjük. A maradék lisztet megpirítjuk a zsírban, hozzáöntjük a hagymát, paradicsompürét, bort, kevés
Zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, felaprított húst, fehérbort, felöntjük egy kevés vízzel, és megfőzzük. A feldarabolt virslit külö
Egy tálban összekeverünk 5 dkg mézet és egy narancs levét, majd ebbe pácoljuk a húst néhány órán keresztül. Ezután bekenjük a maradék mézzel, rászórjuk a cukrot, és sütőb
Ugrás a lap tetejére >>