Tüdőt és szívet vízbe áztatjuk.
Bográcsba vizet töltünk, hozzáadjuk a citrom levét, babérlevelet, 1 hagymát, szemes borsot és 1 ek. mustárt. Felforraljuk és belerakjuk a belsőségeket. Puhára főzzük, ezután csíkokra vágjuk. Serpenyőben liszttel, zsiradékkal és cukorral barna rántást készítünk, melyet borssal is meghintünk. Főzőlével hígítjuk és belekeverjük. Felforraljuk és beletesszük a belsőségeket is. Mártást besűrítjük, majd fél dl ecettel savanyítjuk. Köretnek zsemlegombócot kínálunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom