A borsót, a brokkolit és a karfiolt külön-külön sós vízben főzzük, de nem teljesen puhára. Majd leszűrjük és lehűtjük őket. A tojást keményre főzzük és cikkekre vágjuk, a
Keverjük össze egy tálban a kókuszreszeléket és a darált diót/mákot. Adjunk hozzá kis vizet és mézet. Alaposan dolgozzuk el, és már fogyasztható is. Nehéz ételnek számít,
Egy lábosban forraljuk fel a kókusztejet és a zöldségalaplevet. Adjuk hozzá a kurkumapépet, a fenyérfűt és a rizst. keverjük össze, és lefedve főzzük 15 percig lassú tűző
A hozzávalókból készítsük el a tésztát és a tölteléket. Nyújtsuk ki a tésztát, kenjük meg a töltelékkel, majd tekerjük fel az egészet. Tegyük tepsibe, majd sütőben süssük
Egy kis edényben megfőzzük a mazsolát fahéjas vízben. Adagoljuk tányérokba a tésztát, szórjuk meg a kókuszreszelékkel, folyassunk rá mézet, és öntsünk mindegyikre a fahéj
A brokkolit, a kínai kelt és a pórét felkockázzuk, a gombát felszeleteljük, majd a felaprózott chilivel és az összepréselt fokhagymával együtt lábosba tesszük, és megsütj
A póréhagymát és a zellert pároljuk meg a vajon 5-10 perc alatt közepes lángon. Öntsük fel a zöldséglevessel, adjuk hozzá a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Forralju
A kölest és az aszalt gyümölcsöket egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána leöblítjük.
A szójatejet felfőzzük, majd belekeverjük a vaníliát, és a kölest, és megfőzzük benne.
Ugrás a lap tetejére >>