A burgonyát egy t?zálló tálba karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A mazsola szárát leszedjük, beáztatjuk, lesz?rjük, majd a burgonyára hintjük. A mogyorót elkeverjük a tejs
A karfiolt alaposan tisztítsuk meg, majd szedjük szét rózsáira és sós vízben tegyük fel f?ni. Mikor megpuhult, bvegyük ki a vízb?l és azonnal öntsük rá a paradicsommártás
Alaposan mossuk meg a kelvirágot, és f?zzük puhára sós vízben. A burgonyát is mossuk meg, majd f?zzük meg héjában, a tojásokat pedig ezid?ben f?zzük keményre. Zsírral kik
A burgonyát puhára f?zzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A fele karfiolrózsát, zöldb
Szurkáljuk meg a krumplikat villával, és süssük 1-1,5 órát. Hagyjuk kih?lni, vágjuk hosszában félbe, és kanalazzuk ki a belsejét, csak 5 mm-es héjat hagyjunk. Vágjuk a hé
A spenótot kiengedjük, lecsöpögtetjük és felaprítjuk. A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük, majd lesz?rjük.
A spenótot dolgozzuk össze az enyhén felvert tojással, a rico
A kelleveleket puhára pároljuk, majd feldaraboljuk. A felaprózott hagymát 4 deka vajon megfuttatjuk, majd sózzuk, rászórjuk a leveleket, és még további 10 percig pároljuk
A kel sérült leveleit eltávolítjuk, vastag ereit elvékonyítjuk. 16 ép levelet leszedünk, majd fél percre forró vízbe tesszük. Ezután a hagymát megtisztítjuk, szárából 15
Ugrás a lap tetejére >>