A mazsolát áztassuk be a teába és hagyjuk benne néhány órára. A rizst pároljuk ropogósra sós vízben, majd szűrjük le.
A cukkinit is pároljuk sós vízben
A répát megtisztított felaprított répát forró olajon megfuttatjuk, felengedjük a borral, majd hozzáadjuk a sót, borsot, petrezselymet, fokhagymát, kakukkfüvet
Hámozzuk meg a tököt és a padlizsánnal együtt kockázzuk fel. A cukkinit és a répát felkarikázzuk, a paradicsomot pedig felaprítjuk.
Egy edényben dolgozzuk
Forrósítsunk fel 1 ek. olívaolajat. Pirítsuk meg benne a hagymát, padlizsánt, fokhagymát, citromlevet. Tegyük bele az átpasszírozott paradicsomot, ízesítsük,
Először megtisztítjuk a spenótot és puhára pároljuk. Felszeleteljük és hozzáadjuk a szerecsendiót, a snidlinget, a kakukkfüvet, a vajat, a tejszínt, a tojás
A zeller szárát 5-6 centis darabokra, a levelét pedig durvára aprítjuk. Forró serpenyőben olajat melegítünk, majd beleszórjuk a zeller levelét. Sóval ízesít
Az olajat melegítsük fel, adjuk hozzá a vöröshagymát, a fokhagymát, és pároljuk 10 percig és közepes lángon. Adjuk hozzá a lencsét, a köménymagot és a k
Sós vízben főzzük ki a tésztát a csomagoláson leírtak szerint. 2-3 evőkanál felforrósított olajba pirítsuk 2-3 percig a cukkinit. Időnként megforgatva pir
Ugrás a lap tetejére >>