» 350 ml zöldségalaplé » 300 ml kókusztej » 2 ek. kurkuma, 2 ek. hideg vízzel péppé keverve » 1 szál fenyérf? párolva » 350 g hosszú szem? rizs » tálaláshoz: » 2 ek. pirított mandualforgács » 1 zöld szín? chili, nagyon vékonyra szelve » 2 ek. mazsola, egy éjszakára vízbe áztatva
Egy lábosban forraljuk fel a kókusztejet és a zöldségalaplevet. Adjuk hozzá a kurkumapépet, a fenyérf?t és a rizst. keverjük össze, és lefedve f?zzük 15 percig lassú t?z?n. Vegyük le a t?zr?l, és hagyjuk 2-3 percig állni, majd vegyük ki a fenyérf?t.
Tegyük egy tálba, szórjuk meg mandulával, chilivel és mazsolával.
Elkészítési id?: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom