A kukoricát vajon néhány percig pároljuk, majd sózzuk, a felaprított petrezselyemmel és a pirospaprikával ízesítjük. A paprikák csutkáját eltávolítjuk, majd beletöltjük a
Elkészítés:A kuszkuszt egy tálba borítjuk, ráöntjük a forró zöldséglevest, és keverünk hozzá egy kis sót és borsot. Letakarjuk, és 5 percig, illetve míg fel nem szívja az
Labna: négy réteg muszlinanyagból készítsünk szűrőt. öntsünk bele 250 g joghurtot, fogjuk össze a muszlin széleit, kössük össze, és akasszuk egy tál fölé. Hűvös helyen ha
A felszeletelt krumplit az olajon megsütjük, majd rászórjuk a felkockázott hagymát, sózzuk, és amint készre sült, kínálhatjuk is.
A vajat melegítsük fel, adjuk hozzá a cukrot, a mézet, a nádcukorszirupot, a vaníliaaromát, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és keverjük bele a diót, a zabpely
Egy tálban összekeverjük a lereszelt krumplit, a felaprított hagymát, a sót és a lisztet, majd kanállal kis adagokat teszünk belőle a forró olajban, és így kisütjük. Ízlé
A hagymát felcsíkozzuk, majd az olajat felforrósítjuk a wokban, és megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a darabokra vágott paradicsomot, majd pár percig pároljuk. Beletesszük a
A hozzávalókból gyúrjunk tésztát, majd válasszuk ketté. Az egyik felét nyújtsuk ki és egy kikent, liszttel megszórt tepsibe helyezzük bele. Tetszés szerinti töltelékekkel
Ugrás a lap tetejére >>