A héjában f?tt burgonyát meghámozzuk, összetörjük, majd összekeverjük a tojássárgájával, a sóval és a liszttel. Az egészet kinyújtjuk, majd kivagdossuk, és nudlikat formá
A kukoricadarából tejbegrízhez hasonló kását készítünk, majd belekeverjük a többi hozzávalót is. A tetejére is szórhatunk kókuszreszeléket. Tovább ízesíthet? pirított, f?
Salsa:
Az avokádót, a lime-levet, a koriandert és a tabasco szószt keverjük össze. Sózzuk, borsozzuk.
Bundás kukorica:
Szórjuk a lisztet egy tálba, a tojást és a teje
A hagymát felaprítjuk, majd a wokban felhevített olajon megfuttatjuk. Kurkumával, gyömbérrel és a vega-mixszel ízesítjük. Belekeverjük a keményít?t, majd 8 dl vizet adunk
A citromlé kivételével keverjünk mindent össze egy tálban, majd a formába öntés elött keverjük bele a citrom levét is. Adagoljuk ki, és el? melegített süt?ben süssük kész
A babkonzerveket lesz?rjük és átöblítjük, a paradicsomról pedig leöntjük a levét, majd egy edénybe rakjuk ?ket. Keverjük még az edénybe a felaprított hagymákat, a kukoric
25 g-ot melegítsük fel a vajból, adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, majd közepes lángon pároljuk 5 percig. Tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a többi alapanyagot,
Vágjuk le a paprikák tetejét, és tegyük félre. Dobjuk a paprikákat forró vízbe, a külsejüket kenjük meg olajjal, és ízesítsük. Tegyük kiolajozott tepsibe, és süssük 12-15
Ugrás a lap tetejére >>