» 1 bögre köles » 10 dkg aszalt gyümölcskeverék » 4 bögre szójatej vagy rizstej » 1 kk. őrölt fahéj » 4 ek. méz » 4 ek. darált dió » tengeri só » 1 kis vaníliarúd
A kölest és az aszalt gyümölcsöket egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána leöblítjük.
A szójatejet felfőzzük, majd belekeverjük a vaníliát, és a kölest, és megfőzzük benne. Sóval ízesítjük, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket. Fahéjjal és dióval meghintve, és mézzel leöntve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom