» 250 g pancetta csíkokra vágva » 1 fej hagyma, felaprózva » 1 kg érett paradicsom, meghámozva, felaprózva » 1 friss, piros csili, összevagdalva » só és frissen őrölt bors » 500 g bucatini
Süssük 5 percig a pancettát közepes tűzön, adjuk hozzá a hagymát és süssük puhára 3 perc alatt, majd tegyük bele a paradicsomot és a csilit, keverjük össze. sózzuk, borsozzuk. Fedjük le félig és főzzük alacsony tűzön 30 percig.
Főzzük ki a tésztát sós vízben, szűrjük le és adjuk a szószhoz. Melegítsük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 55 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom