Egy tálban a cukros tojássárgájához keverjük a burgonyát, a lisztet, a vajat, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük, majd
Pesto:
75 g bazsalikomlevél, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. fenyőmag, 2 ek. frissen reszelt parmezán sajt, egy csipet kristálycukor, 75 ml extra szűz olívaolaj, só és frissen
A csicsókát megtisztítjuk és hideg vízbe dobjuk. Szeletekre vágjuk és enyhén sós vízben 20 percig főzzük. Lecsepegtetjük. Apróra vágjuk a vörös-, és a fokhagymát, majd va
Pác:
Keverjük össze az olajat, a koriandert, a paradicsompürét és a csiliszószt. Vágjuk háromfelé a kukoricákat, és tegyük 2 percre forrásban lévő vízbe. Csöpögtessük le
A rizstésztát 5 percre forró vízbe áztatjuk, majd feldaraboljuk. Az alaplevet melegíteni kezdjük, közben hozzáadjuk a gyömbért, a chilit, a borsot, a pürét, a szójaszószt
Főzzük meg a tésztát. Szűrjük le és locsoljuk meg szezámolajjal. Wokban forrósítsuk fel a chiliolajat, majd dinszteljük meg benne a fokhagymát, újhagymát és a gombát.
Ad
A spárgát rügyeivel felfelé lábosba állítjuk, felöntjük vízzel, majd sózzuk, a citrommal ízesítjük, és így készre főzzük. Eközben a vajból és lisztből készült rántást tej
A lencsét és a búzát éjszakára beáztatjuk. Utána 1 napig csíráztatjuk, majd leöblítjük.
A ghít felforrósítjuk a wokban, megfuttatjuk rajta a felszeletelt hagymát és a fe
Ugrás a lap tetejére >>