A tésztához tegyük a lisztet, a diót, a cukrot és a vajat egy tálba,és keverjük morzsásra. Adjuk hozzá a tojást, és gyúrjuk sima tésztává. Takarjuk le, és tegyük 4 órára
A brokkolit szétszedjük, megf?zzük, vajjal bélelt tepsibe rakjuk, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, a maradék vajat a tetejére tesszük, és arany barnára sütjük.
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. A fokhagymával és a vajjal kenjünk be egy süt?tálat és halmozzuk bele a burgony
Pucoljuk meg a krumplit, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. Egy tepsit kenjünk ki a fokhagymával és a vajjal, majd tegyünk egy sor krumplit
Adjuk a húsleveshez a fokhagymát, a hagymába szúrt szegf?szeget, a babérlevelet, valamint a leveleire szedett és csíkokra vágott káposztát. Ha felf?tt pároljuk 10 percig,
A karfiolt szétszedjük, megf?zzük, vajjal bélelt tepsibe rakjuk, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, a maradék vajat a tetejére tesszük, és arany barnára sütjük.
A megtisztított hagymákat és a felszeletelt káposztát 3 deci sós vízben negyed órát f?zzük, majd lesz?rjük és egy kivajazott jénaiba tesszük. Rátesszük a felcsíkozott ken
A rózsáira bontott kelvirágot egy órára vízbe áztatjuk, majd sós, ecetes vízben f?zni kezdjük, az elfelezett citromot is beletesszük. A zsemléket bundában megsütjük, majd
Ugrás a lap tetejére >>