Forró vízben főzzük ropogósra 2-3 perc alatt a zöldbabot. Szedjük ki és hűtsük le hideg vízben, majd csepegtessük le. Tegyük egy salátástálba. A burgonyá
A burgonya héját levágjuk, és durvára reszeljük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a lisztet, majd sóval, szerecsendióval és köménymaggal íz
A wokban felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a felaprított hagymát. A sárgarépát felkarikázzuk, a fehérrépát és a zellert felkockázzuk, majd a h
Pucoljuk meg a burgonyát és a hagymát, A burgonyát reszeljük le, a hagymát vágjuk apróra. Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a burgonyát, és a hagymát. Kev
A sáfrányt öntsük le forró vízzel, sózzuk meg, és forraljuk fel. főzzük 1 percig lassú tűzön. A póréhagymát 2-3 percig főzzük, hogy megpuhuljon. Szűrj
A burgonyát héjában megsütjük, majd összetörjük. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd a krumplihoz keverjük a sóval és fahéjjal együtt. A keve
1. Vizet forralunk, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a darát, sóval ízesítjük, és gyakran kevergetve negyed órát főzzük.
2. A darát forró olajon
Száraz cannellonit elő kell főzni.
Tálba keverjük össze a spenótot, ricottát, paprikát, újhagymát, majd ízesítsük. Vajazzunk ki egy tűzálló tálat. Töl
Ugrás a lap tetejére >>