A gerincet bepácoljuk, majd kicsontozzuk. A húst 1/2 cm vastagon felszeleteljük, és szalonnával megtűzzük. Megfűszerezzük, majd roston megsütjük. Közben olajj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pácot készítünk, a nyúl vadasan recept alapján, és 2 napig hagyjuk benne a húst, majd megtűzdeljük a szalonnával, és zsírral bélelt tepsibe tesszük a zöld
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A combokat bepácoljuk, majd kicsontozzuk. Az aprólékot finomra daráljuk. Az aszalt gyümölcsöket felaprítjuk, és a darált aprólékhoz keverjük. Megfűszerezzü
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst és a paprikát felcsíkozzuk, a szalonná és a hagymákat felkockázzuk. Olajon megpirítjuk a hagymákat, majd hozzáadjuk a szalonnát és a paprikát. A fela
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst dörzsöljük be hagymával, sóval, és tegyük lábosba. Öntsük rá a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Tegyük mellé a felvágott zöldségeket, és lass
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst felkockázzuk, majd vajat forrósítunk, és megpirítjuk rajta. Hozzáöntjük a bor felét, és hozzáadjuk a fűszereket.
A hagymát felaprítjuk és a paradi
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst a fűszerekbe és a zselébe forgatjuk, majd a zsíron mindkét oldalát 4-4 percig sütjük. A pecsenyelében megpirítjuk a felszeletelt hagymát, majd felöntj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal és a borókabogyóval ízesítjük, majd az olajban mindkét felét 5-5 percig sütjük. Ezután a zsiradékban megpirítjuk a
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>