A felkockázott húst vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymákat, felöntjük ½ liter vízzel, f?szerezzük, és kb. háromnegyed órán keresztül f?zzük. Ezut
A májat megtisztítjuk, felszeleteljük, majd egy órára a tejbe áztatjuk. Ezután bepanírozzuk, és olajban kisütjük. Végül ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
A húst bepácoljuk. Utána az alaplében félpuhára f?zzük, majd amikor kih?lt, felszeleteljük. Lábosba tesszük, és kevés vizet adunk hozzá. A citromot és a hagymát felkariká
A húsra szórjuk a só és a bors felét, majd egy edénybe tesszük, és rászórjuk a felaprózott hagymát, a babérlevelet és a felkockázott szalonnát. Vízzel felöntjük, majd for
A húst négy egyforma részre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és mustárral bekenjük ?ket. Ezután mindegyikre teszünk egy-egy szelet szalonnát, felkarikázott hagymá
A hús mindkét oldalát a vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a borókabogyóval ízesítjük. Eközben a káposztát néhány percig zsíron pároljuk, majd hozzáadjuk a reszelt alm
A húst bepácoljuk, majd felcsavarjuk, megkötjük, és a vízzel elkevert páclében f?zni kezdjük. Belekeverjük a bort, hozzáadjuk a f?szereket, az összezúzott borókabogyót, a
Egy lábosba tesszük a felaprózott leveszöldséget, a negyedelt hagymát, a babérlevelet, a borsot, a lestyánt, majd 2/3-ig megtöltjük vízzel, és így felforraljuk. Ebbe tess
Ugrás a lap tetejére >>