A szalonnát vékonyan felszeleteljük, majd a madarakat beborítjuk vele. Megf?szerezzük, majd megsütjük. Közben olajjal többször meglocsoljuk.
Félbevágva, a lesz?rt lével
A madarakat feldaraboljuk. A hagymát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd rátesszük a húst. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a húshoz adjuk, és megpirítjuk. Hozzáöntjük
A húst megf?szerezzük, majd 2-2 szelet sonkával befedjük. Olvasztott vajat locsolunk rá, rászórjuk a narancs héját, alufóliába csomagoljuk, majd 3/4 óra alatt megsütjük.
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és el?sütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig pároljuk. Leszedjük a f
A húst a zöldségekkel hideg vízben f?zni kezdjük. Amikor forr, tetejét lehabozzuk, megf?szerezzük, majd alacsony h?mérsékleten 60 percig f?zzük. Utána levét lesz?rjük, a
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük rajta a kockákra vágott húst, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, a kaku
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A húst finomra daráljuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól megpirítjuk. Lisztet hintünk rá, majd felöntjük az alaplé
A hagymákat felaprózzuk, vajon megpirítjuk, majd a darált húshoz keverjük a borral, az áfonyával, a f?szerekkel, a tojással és a sóval együtt. Az egészet a kelkáposzta le
Ugrás a lap tetejére >>