A szalonnát vékonyan felszeleteljük, majd a madarakat beborítjuk vele. Megfűszerezzük, majd megsütjük. Közben olajjal többször meglocsoljuk.
Félbevágva, a
A madarakat feldaraboljuk. A hagymát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd rátesszük a húst. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a húshoz adjuk, és megpirítjuk.
A húst megfűszerezzük, majd 2-2 szelet sonkával befedjük. Olvasztott vajat locsolunk rá, rászórjuk a narancs héját, alufóliába csomagoljuk, majd 3/4 óra alat
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és elősütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig párolju
A húst a zöldségekkel hideg vízben főzni kezdjük. Amikor forr, tetejét lehabozzuk, megfűszerezzük, majd alacsony hőmérsékleten 60 percig főzzük. Utána lev
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük rajta a kockákra vágott húst, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát. Sózzuk, bors
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A húst finomra daráljuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól megpirítjuk. Lisztet hintünk rá, majd felönt
A hagymákat felaprózzuk, vajon megpirítjuk, majd a darált húshoz keverjük a borral, az áfonyával, a fűszerekkel, a tojással és a sóval együtt. Az egészet a
Ugrás a lap tetejére >>