A húst sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajas keverékben mindkét odalát 2-3 percig sütjük, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, majd amikor üvegesre pá
A húst bepácoljuk, majd bef?szerezzük, és megsütjük. Amikor kih?lt felcsíkozzuk. A paprikát, hagymát és a paradicsomot felszeleteljük, az uborkát felkockázzuk, majd össze
A combokat besózzuk, borsozzuk, majd az olajban el?pirítjuk ?ket. Ezután beleszórjuk a felaprózott zöldségeket, a kakukkfüvet és a borókabogyót. Felöntjük másfél deci víz
A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és a hússal együtt tepsibe tesszük. Megf?szerezzük, rálocsoljuk az olajat, majd 40 percig sütjük.
A káposztát megpároljuk, ma
A húst hideg vízben f?zni kezdjük. A zöldséget feldaraboljuk, és a húshoz adjuk. Megf?szerezzük, és 60 percig alacsony fokozaton f?zzük. Amikor már majdnem kész, hozzáadj
A húst és a májat megsütjük, majd amikor kih?lt, finomra daráljuk.
Felforralunk 3 dl vizet, megf?szerezzük. Belekeverjük a zselatint, majd folytonos keverés mellett negy
A szivet vágjuk vékonyra, a májat kb 1 cm széles lapokra és egy-kett? órára tegyük annyi tejbe, amennyi ellepi. Miután megszívta magát, a szívdarabokat tegyük tányérra, m
A sz?zpecsenyét és a szalonnát finomra daráljuk, belekeverjük a tojást, a tejszínt, és megf?szerezzük. A gombát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd a húshoz adjuk.
A ka
Ugrás a lap tetejére >>