A hússzeletek mindkét oldalát 4-4 percig olajban sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Ezután a megmaradt zsiradékban karamellizáljuk a cukrot, majd visszatess
A húst befedjük a felcsíkozott szalonnákkal, sózzuk, borsozzuk, majd olajban mindkét felét megpirítjuk. Hozzáadjuk a borókabogyót, majd magas fokozaton másfél órát párolj
A fácánokat megtisztítjuk, megfűszerezzük, a szalonnával megtűzdeljük, és zsírozott tepsiben megsütjük.
Tegyük egy lábosba a szeletelt hagymát, a zöldségeket, a babérlevelet, egész borsot, sót, és a nyúlgerincet. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, és két napig tartsuk h
A húst beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk, megfűszerezzük, és kb. 20 perc alatt félig, azaz angolosra sütjük meg.
Használhatunk bepácolt vagy friss nyúlgerincet egyaránt. Először a nyúlhúsról levágjuk a hártyákat és a füstölt szalonnával megtűzdeljük, majd besózzuk és 1 óráig pihente
Pácot készítünk a nyúl vadasan recept alapján, és 2 napig benne hagyjuk a nyulat. Kiszedve a pácból, felszeleteljük, beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk, megfűszerezz
A megtisztított nyulat felszeleteljük, szalonnával megtűzzük, majd 3 napig pácoljuk. Utána vajat hevítünk, majd a húst megpároljuk rajta. 2 dl páclevet adunk hozzá, és 20
Ugrás a lap tetejére >>