A húst félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a fűszereket, zöldségeket, bort, és készre főzzük. Tálaláskor tormával, fenyőmaggal, és csipkebogyó lekvárral
A hús belsejét fokhagymával bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, felgöngyöljük, majd megkötjük, és éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a csontot, a babérleve
Az összes őrölt fűszert összekeverjük, majd ezzel kívül-belül bedörzsöljük a szárnyast. Néhány órát így állni hagyjuk, majd pirosra sütjük. Sütés k
A vaddisznószeleteket 3 napra mustáros, olajos pácba teszed. Sütésnél zsírban egy kis kérget csinálsz neki, majd egy másik lábosban sóval, borssal, kakukkfűv
A húst bepácoljuk, majd kicsontozzuk, és a szalonnával együtt finomra daráljuk. A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd kicsavarjuk, és összekeverjük a darált h
A tojásokat keményre főzzük, félbevágjuk, kiszedjük a sárgáját, majd 3 dkg besamellel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a sáfrányt, a mustárt, a sót és a bors
Egy tálban összekeverjük a vörösbort, az olajat és a mustármagot, majd ebben pácoljuk a vaddisznócombot. Ezután sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd vajo
Először készítsük el a páclevet. A bort keverjük össze a konyakkal, az ecettel, a borssal és a szegfűszeggel, majd öntsük a feldarabolt nyúlra, valamint a fe
Ugrás a lap tetejére >>