A húsra hintjük a sót és a szerecsendiót, majd mindkét felét 4-4 percig sütjük, ezután a mandulát rászórjuk. A pecsenyeléhez keverjük a tejszínt, felforraljuk, sózzuk, bo
A húst durvára daráljuk. A szalonnát felkockázzuk. A hagymát nagyobb kockára vágjuk. A répát felkarikázzuk. A fehérkáposzta torzsáját eltávolítjuk, és vékony csíkokra vág
A bélszínt szeletekre vágjuk, bekenjük a mustárral, és megsütjük. A tésztát kif?zzük. A majonézbe belekeverjük a f?szereket és a citromlevet, majd összeforgatjuk a tésztá
A felaprózott hagymát megpirítjuk olajban, majd beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret, és a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, a kakukkf?vel, borókabogyóval, nara
A májat felaprítjuk, majd forró vajon megsütjük. A zsemlét beáztatjuk a tejbe, majd kicsavarjuk, és összedolgozzuk a májjal. Megf?szerezzük, és a kicsontozott madarakba t
A megtisztított nyulat bef?szerezzük.
A töltelékhez a zsemlét beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk, és összedolgozzuk a vajjal, kevés felaprított szalonnával, f?tt tojással,
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a kakukkf?vel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük, és megkötjük. A má
A szarvasmellett sózzuk, a pirospaprikával megszórjuk, a húst és a szalonnát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadunk 3 kanál felaprózott petrezselymet. 5 perc el
Ugrás a lap tetejére >>