A húsra hintjük a sót és a szerecsendiót, majd mindkét felét 4-4 percig sütjük, ezután a mandulát rászórjuk. A pecsenyeléhez keverjük a tejszínt, felforra
A húst durvára daráljuk. A szalonnát felkockázzuk. A hagymát nagyobb kockára vágjuk. A répát felkarikázzuk. A fehérkáposzta torzsáját eltávolítjuk, és v
A bélszínt szeletekre vágjuk, bekenjük a mustárral, és megsütjük. A tésztát kifőzzük. A majonézbe belekeverjük a fűszereket és a citromlevet, majd összef
A felaprózott hagymát megpirítjuk olajban, majd beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret, és a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel, borókab
A májat felaprítjuk, majd forró vajon megsütjük. A zsemlét beáztatjuk a tejbe, majd kicsavarjuk, és összedolgozzuk a májjal. Megfűszerezzük, és a kicsontozot
A megtisztított nyulat befűszerezzük.
A töltelékhez a zsemlét beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk, és összedolgozzuk a vajjal, kevés felaprított szalonnával, fő
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a kakukkfűvel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük, és m
A szarvasmellett sózzuk, a pirospaprikával megszórjuk, a húst és a szalonnát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadunk 3 kanál felaprózott petrezselymet
Ugrás a lap tetejére >>