A megtisztított kacsát sózzuk, borsozzuk, lelocsoljuk olajjal, és sütni kezdjük. 30 percig sütjük, közben megfordítjuk, és többször meglocsoljuk.
A hagymát felaprítjuk,
Egy lábosba tesszük a kacsát, a borsot és a feldarabolt zöldségeket, majd felöntjük sós vízzel, és kb. 50 percig így f?zzük. Ezután félbevágjuk a húst, sózzuk, borsozzuk,
A madarat bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal ízesítjük. Beborítjuk a szalonnával, majd 40 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk. Utána szeletekre
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd a zsályával és a citromleves borókabogyóval is bedörzsöljük. Ezután a szalonnába tekerjük, majd a vajban közepes fokozaton egy órát sütjü
A combokat bef?szerezzük, majd olajat hevítünk, és el?sütjük benne. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a hús mellett megpirítjuk. A húst kiszedjük, a zöldségeket meghintjü
A felmelegített borba szórjuk a zselatint, elkeverjük, majd 3 órára h?t?be tesszük. A melleket 3-4 percig olajban sütjük, sózzuk, felszeleteljük, majd a borsot is rászórj
A húst felcsíkozzuk, a gombát felaprózzuk, és összekeverjük a zöldségekkel és az újhagymával. A húst 3-4 percig vajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldség
A melleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat 8-8 percig olajban sütjük. A pecsenyelevet összekeverjük a borral, felforraljuk, majd hozzáöntjük a narancslevet és a
Ugrás a lap tetejére >>