A vadhúshoz keverjük a fűszert, a mustárt és az olajat, majd 2 napig ebben pácoljuk. Ezután nyársra húzzuk, és készre grillezzük. Kis tálkákban a csipkeízh
A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban minden felüket átpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és zellert, a felkockázott p
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérleve
A felkockázott zellert és krumplit a vajas húslevesben megfőzzük, majd az egészet összeturmixoljuk. A lekvárból négy kanálnyit összekeverünk a mustárral, ma
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a szalonnába betekerjük. Vajon párolni kezdjük, közben a bort hozzáöntjük. Így készre pároljuk, a végén sütőbe tesszük,
A nyúl húsának megfelelő mennyiségű vaddisznóhúst sárgarépával, petrezselyemmel, babérlevéllel, hagymával, pár szem egész borssal és boróka bogyóval ke
A húst finomra daráljuk, összekeverjük a tojásokkal, a besamellel és a fűszerekkel. Alufóliára terítjük, majd rúd alakúra formázzuk. Sütőben 40 percig sü
A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott petrezselymet, a bort, a tejszínt és a kakukkfüvet. A tésztából 12 négyzetét vágunk, ha
Ugrás a lap tetejére >>