A vadhúshoz keverjük a f?szert, a mustárt és az olajat, majd 2 napig ebben pácoljuk. Ezután nyársra húzzuk, és készre grillezzük. Kis tálkákban a csipkeízhez keverjük a b
A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban minden felüket átpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és zellert, a felkockázott padlizsánt
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a szegf?
A felkockázott zellert és krumplit a vajas húslevesben megf?zzük, majd az egészet összeturmixoljuk. A lekvárból négy kanálnyit összekeverünk a mustárral, majd ezzel megke
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a szalonnába betekerjük. Vajon párolni kezdjük, közben a bort hozzáöntjük. Így készre pároljuk, a végén süt?be tesszük, és átsütjük. Végül
A nyúl húsának megfelel? mennyiség? vaddisznóhúst sárgarépával, petrezselyemmel, babérlevéllel, hagymával, pár szem egész borssal és boróka bogyóval kell?en sózva puhára
A húst finomra daráljuk, összekeverjük a tojásokkal, a besamellel és a f?szerekkel. Alufóliára terítjük, majd rúd alakúra formázzuk. Süt?ben 40 percig sütjük.
Hidegen, f
A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott petrezselymet, a bort, a tejszínt és a kakukkfüvet. A tésztából 12 négyzetét vágunk, haton eloszlatjuk
Ugrás a lap tetejére >>