A húsokat és a szalonnát szeleteljük fel, majd pácoljuk be a sóval, a borssal, a szerecsendióval, a babérral, a kakukkfűvel, a zúzott fokhagymával, a paprikával, valamint a fehérborral. Pihentessük egy fél napig a hűtőben, majd a mellet kivéve a húsokat aprítsuk fel egy turmixgépben. Ezután dolgozzuk össze a tejporral, a liszttel, a tojással, a petrezselyemmel, a konyakkal és a mogyoróval. Ezt a masszát kanalazzuk egy tűzálló tálba, helyezzük rá a mellet és előmelegített sütőben 1,5 órán át süssük. Ha kihűlt hagyjuk a hűtőben egy-két napig állni, hogy összeérjenek az ízek.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom