Egy tálban összekeverjük az olajat, a vörösbort,
sózzuk,
borsozzuk, a
korianderrel és a
borókabogyóval ízesítjük, majd ebben pácoljuk 3 napig a szarvasgerincet. Ezután megtűzdeljük a
szalonnával, meglocsoljuk olvasztott
vajjal, majd a páclét melléöntjük, és így készre pároljuk. A sütési idő felénél mellétesszük a felszeletelt zöldségeket. A barna cukrot megpirítjuk, összekeverjük a csontlével és vörösborral, majd a húsra öntjük, és így fejezzük be a sütést. A húst tálra tesszük, a zöldségeket összetörjük, elkeverjük a
lisztes
tejföllel és kevés borral, majd ezzel meglocsoljuk a húst. Eközben a rétestésztát megtöltjük a
tejföllel és sült
szalonnával összekevert tört, főtt
burgonyával, majd ezt is készre sütjük. Végül a húst, a mártást és a rétest együtt kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>