Az esküvők étlapjáról nem hiányozhat eme magyar finomság..
A káposztát leveleire szedem majd,sós vízben kb 1 órát főzőm.
A végén leszűrjük és a leve
A malacot előkészítjük a sütéshez, eltávolítjuk a bordacsontokat és belül megsózzuk. Kisütjük a kockákra vágott füstölt szalonnát, hozzáadjuk a finomra
A malacot kicsontozzuk, beletesszük a hurkát és kolbászt majd a nyílást bezárjuk. Egy nagy tepsit kizsírozunk, beletesszük a malacot, körberakjuk a felszeletelt
Első lépésként a sütőt állítsuk 180 fokra. Melegítsük fel a mézet, cukrot, vajat, amíg a cukor teljesen el nem olvad. Hagyjuk langyosra hűlni és tegyük bel
A kenyeret felezzük el, vegyük ki a belsejét, és vágjuk apróra. A szalámit, a kolbászt és a sonkát vágjuk apróra. a tojásokat főzzük meg, és vágjuk félb
A sajtokat, tojásokat, szardíniát átpasszírozzuk, megfűszerezzük, pár percig hűtjük, a párizsi szeletekre kenjük, felgöngyöljük, végül tálaljuk.
A húst csontozzuk ki, és sózzuk meg. A sonkát daráljuk le, majd a reszelt sajt egyharmadával, 1 tojássárgájával, egy ek. tejföllel, sóval, borssal, curryvel k
Kettévágjuk a tojásokat, a sárgáját a burgonyával együtt összetörjük, majd a vajjal, mustárral, sóval, szerecsendióval alaposan összekeverjük. Utána a to
Ugrás a lap tetejére >>