Szitába téve hideg folyó vízzel mossuk át a vadrizst, csepegtessük le.
1és 1/2 bögre alaplével és almalével egy nagy lábasban keverjük össze a vadrizst. F
A zsemléket langyos vízbe áztatjuk, a libát pedig bőröstül ledaráljuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a gombát, és néhány per
A libamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, a húst pedig ledaráljuk a borjúapróval és a tejben áztatott zsemlével együtt. Ezeket egy lábosba tesszük, m
Vegyünk elő egy tálat és keverjünk benne össze a lisztet és a sütőport. A vajat morzsoljuk össze és szórjuk a lisztre. Tegyünk hozzá tojást, cukrot, vaníl
Egy tálban először összekeverjük a lisztet, a cukrot, a kakaót és a szódabikarbónát, majd beleforgatjuk a lereszelt almát, a tojásokat és az olajat. Az egés
A brokkolit szedjük le apró rózsáira. Fogjunk egy serpenyőt és a vajon kevés víz hozzáadásával pároljuk puhára a brokkolirózsákat. Öntsük fel a 3 dl zöl
Egy lapos tálon fektessük a lazacszeleteket egymás mellé és az egy citromnak a levével locsoljuk alaposan meg. A kaprot vágjuk fel apróra és keverjük össze a t
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom