Egy tálban összekeverjük a túrót, a lisztet, a tojást és a Rama margarint. Annyi tejfölt kanalazunk hozzá, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk, majd megsózz
A krumplit megfőzzük, felkarikázzuk, majd egy tálban összekeverjük a felkarikázott hagymával, a citromlével, kevés sóval. Egy lábosban forralni kezdjük a viz
A tésztához valókat összegyúrjuk, és tepsiben megsütjük. Ha kihűlt, óvatosan lecsúsztatjuk róla, és három lapba vágjuk. A kakaóport a cukorral és a tejje
A citrom és narancs héját lereszeljük, levüket kicsavarjuk, majd belekeverjük a teába, az aszalt gyümölcsökkel, fűszerekkel és vörösborral együtt. Felforra
A krumplit meghámozzuk, megfőzzük, majd egy tálba tesszük. Eközben az olívaolajat, a citromlevet, a sót, a borsot, és a felaprózott kaprot összekeverjük. Ezt
Az élesztőt megfuttatjuk a cukrozott langyos tejben. A Rama margarint elmorzsoljuk a lisztben, majd belekeverjük a sót. A Rama margarinos liszt közepébe mélyedést
A vajat habosra verjük a cukorral, a narancsaromával, a tojásokkal, a kétféle liszttel, a sütőporral, a kakaóporral, a rumaromával és az őrölt mandulával. A
A húst megkötözzük, mint egy sonkát, majd besózzuk, borsozzuk, rákötjük a rozmaringot is, és egy tepsibe tesszük. Mellérakjuk az elfelezett fokhagymákat és
Ugrás a lap tetejére >>