A hozzávalókat a tojás kivételével deszkán jól összedolgozzuk. Kétszer egymás után kinyújtjuk és összehajtogatjuk. Utána 1 centi vastagra kinyújtjuk, és
A gombékat megtisztítjuk, majd forró ecetes vízzel leforrázzuk őket. Ezután az összetört túrót elkeverjük a tojással, a kapor felével és sóval. A gombafej
A tüdőből eltávolítjuk az ereket, majd felkockázzuk. A zöldséget és a hagymát felkockázzuk, majd a tüdőhöz adjuk, és megsózzuk. Az egészet egy fazékba t
A pulykát megtisztítjuk, kívül belül megsózzuk, belül bedörzsöljük majoránnával, és beletesszük a petrezselymet. A szalonnát vékonyan felszeleteljük, és
A gerincet bekenjük olajjal, majd beszórjuk a fűszerekkel. Zsírpapírba csomagolva 3-4 napra hűtőbe tesszük.
A szalonnát felcsíkozzuk, majd a gerincet megtűzde
A tyúk zsírzóját és gégéjét kiszedjük. A zöldségeket és a húst alaposan megtisztítjuk.
A tyúkot sós vízben főzni kezdjük. Amikor forr, tetejét lehab
Az uborkát csíkokra daraboljuk és hozzáadjuk a leszűrt babokat. A mustárt külön tálban az ecettel, sóval, borssal és a cukorral kikeverjük, rászórjuk a met
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk. Másnap a bacont olajban megsütjük, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát, fokhagymát és rozmaringot. Ezután a beáztatott
Ugrás a lap tetejére >>