A tál lisztbe keverjük bele a sütőport. A vajat morzsoljuk apróra és szórjuk a lisztre. Adjuk hozzá a cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot, tojást, darált mogyor
Gyúródeszkára szitáljunk lisztet. Tegyük egy tálba a cukrot, a sót, a tojássárgákat, a sütőport és a vaníliás cukrot. Majd erre morzsoljuk rá a Rama marga
Fogunk egy lábost, beletöltjük a tejet és a tejszínt, valamint hozzáadjuk a vaníliarúd belsejét, és felforraljuk. Eközben 15 dkg cukrot összekeverünk a tojá
Pucoljuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát és a fokhagymát. A petrezselymet aprítsuk fel. Pucoljuk meg a vargányát, és vágjuk vékonyra. Mossuk meg a rozma
A pizzalapok mindkét oldalát olajon megpirítjuk.
A pórés krém elkészítéséhez a hagymát zöldjével együtt fölvágjuk, hozzáadjuk a vajat, vajkrémet, majd
Mossuk meg a burgonyát, majd enyhén sós vízben, lefedve főzzük 20 percig. Hűtsük le, hámozzuk meg, és hagyjuk kihűlni. Vágjuk szeletekre.
4 hagymát pucoljun
A virsliket hosszában kettévágjuk, a fél virslik domború felét 1-1,5 centiméterenként bevagdaljuk. Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, mindkét oldalon megs
A lisztet összedolgozzuk a vajjal, a tojássárgájával, sóval és tejföllel, majd hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a vajjal, a sonkával, a
Ugrás a lap tetejére >>