A konzerveket szűrjük le, és a sprotni olajából keverjünk egy keveset a majonézbe, adjuk hozzá a kefirt, a konyakot, a fokhagymát és a kaprot. A tésztát főzz
Tisztítsuk meg az édesköményt és a zellert, majd vágjuk kisebb kockára. A petrezselymet, a metélőhagymát és a kaprot aprítsuk fel.
Mossuk meg a tengeri süg
A gesztenyét sós vízben főzzük puhára, öntsük le a levét, és nyomkodjuk szét villával. Pucoljuk meg a zöldséget, majd sós vízben főzzük félkeményre. A
A lisztet összegyúrjuk langyos vízzel és pár csepp ecettel, majd kézügyességünknek megfelelően kis díszeket, fonatokat készítünk belőle, és egy sütőpap
A céklát megfőzzük, majd leturmixoljuk a joghurttal, a tormával, a majonézzel és a citromlével, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A konyhakész, megtisztít
Egy kevés tejet meglangyosítunk, majd belekeverünk egy kevés cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Utána a liszt közepébe készített mélyedésbe öntjük, me
A tejbe keverünk egy kevés cukrot, majd az élesztőt belemorzsoljuk, és megkelesztjük. Utána a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk, majd duplájára kelesztj
Előző nap áztassuk be 1 dl borba a mazsolát. A tojássárgáját keverjük habosra a cukorral, és az 1 dl borral. A megmaradt bort forraljuk fel a fűszerekkel, majd
Ugrás a lap tetejére >>