A tésztához a tojások sárgáját a fehérjétől különválasztjuk, hozzáadunk két evőkanálnyi langyos vizet, a porcukor harmadát, majd 10 dkg gesztenyepürév
A vaj felét fölolvasztjuk a tűzön, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ebbe belekockázzuk a zeller egyik felét és két hámozott almát, ráöntjük az almabort,
Felezzük el a káposztát, vágjuk ki a torzsát, szeleteljük vékony csíkokra, és végül mossuk meg. Mossuk és hámozzuk meg az almát, távolítsuk el a magházá
A vaddisznó fejet megtisztítjuk, majd feltesszük főni, és csak akkor vesszük ki, amikor a hús már leválik a csontról. Eközben a céklát is megfőzzük, majd a
A fűszerekkel bedörzsölt, olajjal megkent gerincet 3-4 napig hideg helyen pihentetjük. Utána felhúzzuk a nyársra, megsózzuk, majd parázs felett, a szalonnával s
A libamellet a szalonna csíkokkal megtűzdeljük. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd zsíron megpirítjuk, és erre tesszük a libamellet. A sárgarépát meg
A malacot megtisztítjuk, kizsigereljük, besózzuk, belsejébe pedig majoránnát dörzsölünk. Ezután tepsibe tesszük, és készre sütjük. Sütés közben bevagdal
A húsokat és a májat egy fazékba tesszük, beletesszük a megtisztított, hasábokra vágott zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük, majd feltöltjük vízzel,
Ugrás a lap tetejére >>