Fogunk egy lábost, beletöltjük a bort, és a vizet, és felforraljuk. Ezután beletesszük a fahéjat, a szegfűszeget, 3 ek. cukrot és a citrom héját. Eközben egy
A libamájat egy éjszakára a tokaji borba áztatjuk. Másnap a pulykahúst elnegyedeljük, sózzuk, borsozzuk, majd a felszeletelt libamájat rátesszük. A paprikákat
A húst a fűszerkeverékes, olajos pácba tesszük egy órára. Közben a kapribogyót a tonhallal leturmixoljuk, és hozzákeverjük a citromlevet, a majonézt, sózzuk
A torma leveleit a gyökértől 2-3 cm-re levágjuk, alaposan megmossuk, majd feldaraboljuk. A vöröshagymát felaprítjuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tormal
A tormát és a retket hámozzuk meg. A retket vágjuk vékony szeletekre, a tormát reszeljük le. A hagymát aprítsuk kis kockákra, majd keverjük össze a retekkel
A zselatint tegyük lábosba, öntsük rá a tejet, majd keverjük össze, és hagyjuk 10 percig állni. A túrót törjük át, adjuk hozzá a tejfölt, az ecetes tormá
A halat lesózzuk, majd egy napig vízbe tesszük, ezután szétpasszírozzuk a főtt krumplival együtt, hozzáadjuk a tejet, vajat, fűszereket, és sűrű állagúra f
A halat, és a halmájat felszeleteljük, hozzáadjuk a ringlit, a felkockázott tojást, uborkát, olajbogyót, paprikát, a tőkehalmáj olaját, citromlevet, mustárt,
Ugrás a lap tetejére >>