A bélszínszeleteket sózzuk, a masalával megszórjuk, bekenjük a mustárral, majd ráöntjük az olajat, és éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap pirosra sütjük,
A tárkonyt és a hagymát felaprítjuk. A zöldségeket felszeleteljük. A húst kicsontozzuk, majd a csontokkal és a zöldségekkel együtt főzni kezdjük.
A vajon
Tisztítsuk meg a brokkolit és a romanescót, szedjük apróra, majd lefedve főzzük 10 percig enyhén forrásban lévő sós vízben. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a
A halszeletekre citromlevet locsolunk, majd sót, borsot szórunk rájuk. Ezután olajon elősütjük őket. A visszamaradt olajba lisztet, tárkonyt szórunk, és hozzá
A hagymákat felaprózzuk és az olajon üvegesre pároljuk. Eközben a húst felcsíkozzuk, majd a tárkonnyal együtt a hagymához adjuk. Így néhány percig pároljuk
A felaprózott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, és addig sütjük, amíg ki nem fehéredik. Ekkor vízzel felöntjük, só
A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A Rama margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a köményt, a vegetát, és az egész
A bélszínt kétszer alaposan ledaráljuk, hozzáadjuk a felaprítot hagymákat, és a többi hozzávalóval együtt, jól összekeverjük, pirtítóssal fogyasztjuk.
Ugrás a lap tetejére >>