» 4 csirkecomb » 15 dkg reszelt márványsajt » 10 dkg főtt sonka » 2 tojás » fél dl tejföl és 1 ek. tejföl » 1 dkg vaj » 1 mk. curry » só és törött fekete bors » liszt és zsemlemorzsa » olaj a sütéshez
A húst csontozzuk ki, és sózzuk meg. A sonkát daráljuk le, majd a reszelt sajt egyharmadával, 1 tojássárgájával, egy ek. tejföllel, sóval, borssal, curryvel keverjük össze, majd kenjük be vele a csirke egyik felét. A másik felét hajtsuk rá. Hústűvel fogjuk össze. A kész húsokat forgassuk bele lisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki. A megmaradt reszelt sajtot keverjük össze a tejföllel, sóval és borssal. Kenjük rá a megsült húsokra. Tegyük forró sütőbe, míg a sajt ráolvasd a húsra.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom