A felkockázott hagymát meg a vajat egy serpenyőbe tesszük, a megtisztított borjúcombot pedig csíkokra szeleteljük és ráhelyezzük. Elkezdjük sütni, majd mikor
A vöröshagymát felaprítjuk, majd az olajon és a vajon egy kicsit megpirítjuk. Eközben a gombát megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. A hagymához adjuk, sóval
A kukoricát a leve nélkül vajon megfuttatjuk, majd hozzátöltjük a zöldségalaplevet és így felforraljuk. Eközben egy tálban összekeverjük a tejszínt és a t
A pálinkát és a tejszínt lehűtjük, majd összekeverjük. Reszelt szerecsendióval kínáljuk.
A parajleveleket jól megmossuk, majd a sót és a szódabikarbónát vízzel elkeverjük, felforraljuk, és beletesszük a parajt. Amikor újra felforrt, leszűrjük, é
Egy lábos forró vízbe tesszük a garnélát 2 ek. citromlével, 1-2 karika citrommal, majd ha feljönnek a víz tetejére, az egészet leszűrjük, és kibontjuk húsu
A tejszínből habot verünk, majd hűtőbe rakjuk. A tejbe mártott babapiskótákkal kibélelünk egy tortaformát. Egy felverjük a tojásfehérjéket a cukrokkal, a z
A szárított élesztős lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 65 g cukrot, a sót, a vaníliás cukrot, az olvasztott vajat és a meleg tejet
Ugrás a lap tetejére >>