A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, közben elkészítjük a mártást. A friss paradicsomok héját lehúzzuk, magját eltávolítjuk, húsát kockákra vágjuk.
A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. A paradicsomok héját lehúzzuk, kimagozzuk és kockákra vágjuk. Az apró kockákra vágott mogyoróhagymát összekeverjük
A felaprított fokhagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott paradicsomot, 5 perccel később pedig a kagylót, a tonhalat és
A tésztát a csomagoláson található útmutató szerint bő, sós vízben megfőzzük. A paradicsomot 5 percre forrásban levő sós vízbe tesszük, majd lecsepegtetj
Konyhai aprítógépben összeturmixoljuk a fenyőmagot, 100 ml olívaolajat, a fokhagymát és a bazsalikomot. Hozzáadjuk a reszelt parmezánt, majd sózzuk, borsozzuk.
Forraljunk enyhén sós vizet. A spagettit főzzük ki. Adjuk hozzá a vajat, forgassuk össze, és tartsuk melegen.
Szószhoz törjük össze a tonhalat. A szardíniáv
A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. A vajon üvegesre pároljuk az apró kockákra vágott hagymát, meghintjük liszttel és kicsit lepirítjuk.
A feldarabolt spárgát sós vízben kb. negyed órát főzzük, majd leszűrjük. Eközben a spagettit is készre főzzük. A felaprózott hagymákat a vajon megpirítju
Ugrás a lap tetejére >>