Készítsük el a grillsütőben a parazsat. a tésztát főzzük ki, majd tegyük egy nagy tálba. Egy kis tálban keverjük simára az olajat az ecettel, a fokhagymáva
A vajat, fél liter tejet, lisztet összekeverjük, és megfőzzük, majd hozzákeverjük a tojásokat, cukrot, sót, és a maradék forró tejbe szaggatjuk őket, és le
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben, hozzákeverünk egy kevés lisztet és kelni hagyjuk. A lisztet, vajat, sót, burgonyát jól összedolgozzuk, kelni hagyjuk
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tejet, a tojást és a tejszínt. A vaj felét megolvasztjuk, kikenünk vele egy palacsintasütőt, majd ebben megsütj
A tejet melegítsük fel, és adjuk hozzá a szirupokat, 5 ek. vajat és a sót. Az élesztőt oldjuk fel a vízben, és hagyjuk 10 percig állni. keverjük össze a teje
A barackokat leforrázzuk, héját lehúzzuk, kettévágjuk, és kimagozzuk. A tojásokat szétválasztjuk.
A cukrot a Rama margarinnal és a tojások sárgájával kike
Félórányi állás után nyomkodjuk ki a lereszelt sárgarépa levét, majd egy nagyobb lábasban, lángterelő felett, élénk tűzön olvasszunk fel 10 dg cukrot, izl
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A sárgarépát és az édesköményt pároljuk meg az olívaolajon, majd adjuk hozzá a narancsok levét, és héját. Főzzük 20
Ugrás a lap tetejére >>