Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a tojást és a vizet, majd fél órát állni hagyjuk. Eközben a spárgát párolni kezdjük, majd nyolcat félreteszünk. A felap
Vékony, sós palacsintákat sütünk.
Közben a spárgákat nem túl puhára főzzük cukros, citromos, reszelt szerecsendióval és kevés sóval ízesített főzől
Melegítsünk elő egy nagy tálat. Forraljunk vizet, főzzük meg benne a spagettit. Szűrjük le, és tegyük a tálba.
Forrósítsuk fel a maradék olajat, a hagymá
Spenót szárát szedjük le. Leveleket tegyük fazékba. Fedjük le és dinszteljük közepes láng felett, addig míg a levelek meg nem fonnyadnak.
Forraljunk enyhén
A spagettit bő, sós vízben megfőzzük, közben elkészítjük a mártást. A megmosott, kimagozott, csíkokra vágott csilit megfuttatjuk az olajon. Az apró kockákr
A spenótot és a csilit megmossuk, a csilit félbevágjuk, kimagozzuk, és felkockázzuk. A fokhagymát finomra vágjuk. A tésztát kifőzzük sós vízben. Az olajat f
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Az olajaz melegítsük fel egy serpenyőben és pároljuk meg benne puhára a fokhagymát, a hagymát és a csilit. Adjuk hozzá a
keverjük össze a spenótot, a kaliforniai paprikát, a szardellakrémet, a vizet és az olajat.
A bort öntsük egy edénybe, tegyük a hagymát egy sajtkendőbe és
Ugrás a lap tetejére >>