Olajban pirítsuk meg a hagymát, szardellát, chilipelyhet. Adjuk hozzá a fokhagymát. Tegyük bele a paradicsomot, a pürét, és forraljuk fel. Főzzük 10 percig. F�
Forrósítsunk fel 1 ek. olajat, és pirítsuk meg a fokhagymát. Tegyük hozzá a szardíniát, és pirítsuk addig, míg szét nem esnek.
Forraljunk sós vizet, és f�
A hagymát finomra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk. A sajtokat lereszeljük, a tésztát sós vízben kifőzzük. Az olívaolajat felhevítjük, megpirítjuk benne a
Kenjünk ki olajjal egy 20 cm-es állítható tortaformát, az aljára rakjunk sütőpapírt, és kenjük meg olajjal.
Padlizsánt szeleteljük fel, és olajon pirítsuk
Keverjük péppé a tonhalat és a szardíniát 225 ml olívaolajjal és petrezselyemmel.
Adjuk a péphez a créme fraiche-t, és ízesítsük. Főzzük ki a spagettit.
A felcsíkozott húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Hozzáöntjük a bort, majd így készre pároljuk. Ekkor adjuk hozzá a tejszínt és
Pároljuk meg a paprikát enyhén sós vízben 5 percig. Csepegtessük le és hagyjuk kihűlni, majd vágjuk le a tetejét és magozzuk ki.
a sütőt melegítsük elő 1
A tésztát főzzük ki sós vízben.
Egy serpenyőben melegítsük fel a vajat, a fokhagymát és a zsályát pirítsuk meg rajta 1 percig. Adjuk hozzá a zsemlemorzs�
Ugrás a lap tetejére >>